Despre noi

LEGAL INVESTIGATION AGENCY

S.C. SC LEGAL INVESTIGATION AGENCY SRL. este o societate de detectivi autorizata.


Este constituita si inregistrata la Oficiul Registrului Comertului, in anul 2009, avand ca obiect principal de activitate, investigarea si protectia bunurilor si persoanelor.


Societatea isi desfasoara activitatea,in baza Legii nr.31/1990 a societatilor comerciale, a Legii nr. 329/2003 si a H.G. nr.1666/2004, privind exercitarea profesiei de detectiv particular, cu modificarile si completarile ulterioare, precum si a Normelor de aplicare ale acestei legi.

S.C. SC LEGAL INVESTIGATION AGENCY SRL. are LICENTA DE FUNCTIONARE, dispune de un personal specializat in acest domeniu si de aparatura performanta, de ultima ora, ce pot duce la bun sfarsit solicitarile dvs., la inalte standarde de calitate, respectand normele in vigoare.

Pentru toate serviciile oferite si actiunile intreprinse, SC LEGAL INVESTIGATION AGENCY SRL. asigura:

Disponibilitate imediata, in preluarea cazului dumneavoastra;
Efectuarea tuturor activitatilor, numai prin respectarea legii;
Maxima promptitudine si operativitate la orice ora din zi sau noapte;
Protectia datelor furnizate, confidentialitatea acestora, precum si discretia asupra demersurilor necesare, pe intreaga perioada de colaborare cu acestea, cat si ulterior;
Calitatea serviciilor prestate prin detectivi de elita.

Motto-ul nostru:

" Profesionalism cu detectivi de elita" ne ghideaza, pentru a va oferi servicii la cele mai inalte standarde, iar tehnica si aparatura moderna de care dispunem certifica acuratetea muncii noastre.

Specialistii nostri, vin in intampinarea problemelor dumneavoastra,
oricare ar fi ele. Pentru orice problema gasim cel putin doua rezolvari.

Principiul legalitatii
Prin cunoasterea legislatiei care reglementeaza activitatea detectivului particular, precum si respectarea stricta a acesteia.
Principiul secretului profesional
Prin care detectivul particular este obligat, prin lege sa pastreze secretul profesional asupra datelor si informatiilor obtinute,chiar si dupa incetarea activitatii sau a calitatii de detectiv, cu exceptia insa a cazurilor prevazute de lege.
Principiul aflarii adevarului
Prin care detectivul se dedica aflarii adevarului legat de datele si informatiile pentru care a fost solicitat de client.
Principiul raspunderii personale
Nici un detectiv particular nu poate invoca necunoasterea legii pentru a justifica nerespectarea prevederilor legale. Raspunderea personala a detectivului particular il va constientiza si mai mult pe acesta in veridicitatea datelor si informatiilor obtinute, pe parcursul procesului de investigatie.
Principiul operativitatii detectivului particular
Care va pune la dispozitia clientului, datele si informatiile pentru care a fost solicitat, in baza unui contract scris, in cea mai scurta perioada de timp, in functie de complexitatea cazului cu care se confrunta.
Principiul tratarii individuale a fiecarui caz
Detectivul particular va trata fiecare caz in mod particular, datorita particularitatilor cu care se confrunta.
Principiul respectarii dreptului la viata intima, familiara si privata
Detectivul particular, va respecta in desfasurarea activitatii sale, legea, astfel incât sa nu incalce prevederile din Constitutia României si a reglementarilor in vigoare.

Principiile pe care le respectam: